tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post1119849341865083655..comments2024-03-26T16:21:32.594+02:00Comments on OLUTKELLARI: Bambergin uumenista: Aecht Schlenkerla Eiche Doppelbock 2010BierBaronhttp://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-80202731514804215542017-03-27T09:51:34.087+03:002017-03-27T09:51:34.087+03:00Ihan ei tämä kypsytys ollut nappiin mennyt vaikka ...Ihan ei tämä kypsytys ollut nappiin mennyt vaikka viisi vuotta maan alla oli viettänytkin. Voi olla pullokohtainen notkahdus toki. Savustus tosiaan on hyvä säilöntä muoto, mutta allekirjoitan havaintosi huoneenlämpökypsyttelyn savun aromia vaimentavasta efektistä. Edellisvuoden Urbock on aina ollut syksyn uutta satoa pliisumpaa kun on rinnakkain laittanut eli vuodessa jo tapahtuu selvää "kehitystä".BierBaronhttps://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-55037339681679192112017-03-25T00:21:33.186+02:002017-03-25T00:21:33.186+02:00Savustus itsessäänhän on mitä mainioin säilömismet...Savustus itsessäänhän on mitä mainioin säilömismetodi ja aikanaan tuli todettua että viileässä kellarissa majailleet Urbockit pysyivät hyvin muuttumattomina vuodesta toiseen, mikä suodatetulle lagerille on poikkeuksellista. Nykyään huoneenlämmössä kypsyneet Eichet ja Urbockit menevät sitten ajan myötä heikompaan kuntoon siinä missä muutkin savustamattomat kanssaoluensa.Anonymousnoreply@blogger.com