tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post2363970428939607124..comments2024-02-25T07:19:21.675+02:00Comments on OLUTKELLARI: Sahtia pakkasestaBierBaronhttp://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-15874748938066841282015-11-17T09:30:16.005+02:002015-11-17T09:30:16.005+02:00Hei, kiitoksia infosta. Eli puolivahingossa olin o...Hei, kiitoksia infosta. Eli puolivahingossa olin oikeilla jäljillä jääkaappisulatuksen suhteen. Lisään tiedon tekstiin :) Kylmätislaus olisi varmasti hauska testata, maku lienee hekumallinen... <br /><br />J-PBierBaronhttps://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-19015519979994562882015-11-16T22:55:24.125+02:002015-11-16T22:55:24.125+02:00Pakastettu sahti kannattaa sulattaa pelkästään jää...Pakastettu sahti kannattaa sulattaa pelkästään jääkaapissa. Rauhallisesti sulaessaan se säilyttää parhaiten makunsa. <br />Jos haluaa tiukempaa makua ja enemmän alkoholia, niin sahdin voi "kylmätislata". Eli pieni sulatus, sahti toiseen astiaan, jolloin pakastusastiaan jää jäätynyt vesi. Uusi pakastus. Taas pieni sulatus, sahti toiseen astiaan, vedet pois. Ja niin uudestaan. <br />Tiettävästi tämä kylmätislaus ei ole Suomessa sallittu, joten yllä oleva vain teoreettisena infona. ;v) Marjokaisahttps://www.blogger.com/profile/00837447692156971057noreply@blogger.com