tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post4106970067362483254..comments2024-03-26T16:21:32.594+02:00Comments on OLUTKELLARI: Budejovický Budvar B:OriginalBierBaronhttp://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-88744193216602206212018-10-01T20:39:18.521+03:002018-10-01T20:39:18.521+03:00Tere. Diasetyyliä tosiaan. Tokko sitä olueen ehdoi...Tere. Diasetyyliä tosiaan. Tokko sitä olueen ehdoin tahdoin kukaan "lisää", koska on kai lähinnä virhemaku, joka tsekkipilseissä kuitenkin sallitaan ja paikoin jopa vaaditaan läsnäolevaksi. Itse pidän, vaikken sitä niin voimakkaasti/selvästi useinkaan koe maistavani kuin monet muut. <br /><br />Mythoksessakin sitä voi olla, nyt viikon sisällä pariin otteeseen sitä maistaneena en tosin uskalla väittää mahdottomissa määrin noteeranneeni. :)BierBaronhttps://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-59324458784029012672018-09-30T00:06:21.028+03:002018-09-30T00:06:21.028+03:00Moi! Muo kiinnostaa mistä tuo kuvailemasi 'ruo...Moi! Muo kiinnostaa mistä tuo kuvailemasi 'ruohikkoinen' tai 'voikukkainen' maku voisi olla peräisin. Juuri se tietty raikkaus kyseseisessä oluessa. Onko se se diasetyyli, onko sitä ehkä lisästty? Koska juuri samalta haisevia ja maistuvia oluita löytyy muitakin, esim. Kreikkalinen Mythoskeksperehttps://www.blogger.com/profile/12995387075701930842noreply@blogger.com