tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post5882998243539093612..comments2024-03-26T16:21:32.594+02:00Comments on OLUTKELLARI: Puolalaista meadia: Apis Dwójniak KurpiowskiBierBaronhttp://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-48814808107610755922014-05-08T22:10:57.535+03:002014-05-08T22:10:57.535+03:00Allekirjoitan säilyvyyden, edelleen on hyvää juota...Allekirjoitan säilyvyyden, edelleen on hyvää juotavaa vaikka jo pääsiäisenä aukaisin. Jälkiruokaviiniksi oikein hyvä paritus, joskin perheen sisällä mielipiteet olivat tästä melko eriävät - itse kyllä pidin paljonkin. BierBaronhttps://www.blogger.com/profile/08073999867693836099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1273861871141089975.post-92029598028440993672014-05-08T13:11:02.717+03:002014-05-08T13:11:02.717+03:00Tämä on mielestäni parhaita esimerkkejä makeista s...Tämä on mielestäni parhaita esimerkkejä makeista simoista, ellei paras. Hintakin on edullisempi kuin useimmilla jälkiruokaviineillä. Olen havainnut simojen säilyvän paremmin kuin rypäleviinien. Vaikka avatussa pullossa aivan paras terä menee kahdessa viikossa, on se maukasta vielä parin kuukauden viileässä säilyttelyn jälkeenkin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12585997380301618115noreply@blogger.com