torstai 18. elokuuta 2022

Neon Raptor R0B1N H00D

Neon Raptor R0B1N H00D

Ensikosketus brittipanimo Neon Raptoriin tuli otettua tämän oikeinkin mainion New England Pale Alen muodossa. Nottinghamista ponnistava tekijänimi näkyy olutkuplamainintojen perusteella kuuluvan alan trendikkäiden nimien joukkoon ja samaa viittelöintiä on havaittavissa Pien-kaapissa pyörittelemieni tölkkien tyylisuuntausten perusteella. R0B1N H00D puhutteli tällä kertaa kaikkein eniten, joten tutustuminen lähti tällä valinnalla käyntiin. Tohtinen myöntää, että oluen nimellä saattoi olla kohtalainen kannustinvaikutus valinnantekohetkellä.

Liekö numeroilla tyylitellyn nimen taustalla tarve kiertää jotain nimioikeuksia. Sitä en tiedä, mutta eipä tuolla loppuunsa niin väliäkään ole. Olut nojaa makuloistossaan neljän humalan liittoon (Mosaic (cryo), Nelson Sauvin, Sabro ja Motueka), eikä tästä oikeastaan muuta voi sanoa, kuin että hienossa kulmassa solahtaa makujen nuoli häränsilmään.

Bounding through Sherwood Forest with her trusty bow & arrow, R0B1N is here to save you from all the evils of Nottingham. Since birth, R0B1N has seen the good in good people and the bad in the bad. Whose side are you on?

Neon Raptor R0B1N H00D

Vaaleankeltainen, samea olut nätillä, vaalealla vaahdolla. Tuoksu on tosi hyvä. Mielenkiintoni herää heti kättelyssä. Aromaattisia sitrussävyjä, kepeää passionia ja hentoa, samettista kookosta. Myös hyvä, mutta sopivan kepeänä pysyttelevä lataus muuta tropiikin hedelmäisyyttä.

Maku on tuoksua syvempi, hieman mehukaskin, muttei isommissa määrin. Sitrusta, limenkuorta, aprikoosia ja kepeää mangoa. Taustalla kookoksinen, yleistrooppinen verho, jossa on hentoa kukkeuttakin mukana. Nyt on aromipuoli kohdillaan eikä juotavuuttakaan ole unohdettu.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti