maanantai 6. toukokuuta 2024

RPS Hopnado NEIPA

RPS Hopnado NEIPA
  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 6,4
  • Panimo: RPS Brewing, Kuopio, Suomi

RPS laitteli kevätpakettia maisteltavaksi ja pahoitteli toimituksen yhteydessä viivästystä: uutuudet oli myyty välissä kertaalleen loppuun, joten piti odotella uusien erien valmistumista. Läpikäynti tuli aloitettua Alko-vahvuisesta Hopnado NEIPAsta. Sen Maris Otteriin, vehnään ja kauraan nojaavan rungon päälle on ladottu Yakima Chieffin mestaroimaa Cryo Pop -humalsekoistelmaa, jossa ne robiikin hetelmät olisivat kuulemma aika just eikä melkein.

Uskoo ken maistaa, tietenkin. Eipä tämä tosiaan pöllömpi sumukalja ole.

RPS Hopnado NEIPA

Utuavahkoa, vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksussa aika solidia trooppisuutta, hieman tulee joku mehujääkin mieleen. Passion, mango, ananas ja persikka kai parhaiten tästä ajatuksiin nousee, toki sitrusta myös.

Maku on varsin tropiikin täyteinen. Kypsää aprikoosia, soljuvaa mangoa ja pirteämpää sitrusta. Taustalla ananasta ja persikkaa, lopussa kohtalaista greippisyyttäkin eli myös peräkärryä löytyy. Tuoksun tapaan aika solidia menoa, hieman lisää runsautta jään silti kaipaamaan. Juotavuus ja maku on toki kohdillaan eli hyvää tekemistä joka tapauksessa.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti