torstai 6. elokuuta 2020

Fermenterarna Plants Have Feelings Too

Fermenterarna Plants Have Feelings Too

Muutama samea IPAkin tuli kesälomalla maistettua ja samalla todettua, että sumeaa jälkeä saadaan aikaan hyvällä skaalalla manner-Euroopassa ja Skandinaviassakin. Jotenkin kun olen kokenut jenkkien ohella nuo britit vähän muita enemmän hypetetyiksi.

Ruotsin länsirannikon pohjoisosista, Göteborgin ja Oslon välistä löytyvästä Strömstadin pikkukunnasta ponnistava Fermenterarna oli minulle kokonaan uusi maistettava ja puhtaasti nimen perusteella Kihoskhista valittu olut osoittautuikin yhdeksi tämän kesän maistuneimmista humalamehuista. Plants Have Feelings Too on 6,5-prosenttinen, Azaccalla ja Citralla kuivahumaloitu NEIPA, jonka pakkaus päässee kasvatusalustaksi jollekin pienelle huonekasville.

Fermenterarna Plants Have Feelings Too

Vaaleankeltainen, haaleahko ja samea olut. Aika kaunis. Aromaattinen tuoksu menee sinne sitruksen, ananaksen ja limen kuoren maailmaan, joskin aprikoosia ja sen sellaisia löytyy myös.

Maku on tuoksun veroinen. Tosi hieno. Sitrusta, limen kuorta, tai mitä lie curacaoa onkaan. Aprikoosia, ananasta ja passionia. Melko muheva, hieman mehukaskin. Nyt kyllä taas uppoaa kuin veitsi voihin.

Pisteet: 40/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti