torstai 3. helmikuuta 2022

RPS Rock An Allday, Everyday Lager

RPS Rock An Allday, Everyday Lager

  • Tyyli: Vaalea Lager
  • Alk.%: 4,7
  • Panimo: RPS Brewing, Kuopio, Suomi

RPS:n Loralilla humaloitu kepeä ja varsin suunmyötäinen lager on nimensä mukaisesti hyvinkin sessioitava ja päiväänkatsomaton tuote. Kivi-käsimerkiksi nimetty olut kulkee lisäliittein: An Allday, Everyday Lager ja se on ollut mukana menossa panimon alkuajoista lähtien. Uusi ilme on tehnyt sillekin varsin hyvää, mutta eritoten pidän panimon siirtymästä pulloista tölkkipakkausten suuntaan.

Savolaislager saa taakseen mukavan hedelmäistä tunnelmaa Loralin muodossa ja olut omaakin varsin miellyttävän aromirikkaan olemuksen. Tästä voisi nautiskella helposti pidemmänkin session verran, kuten tuossa edellä jo ehdin maalailemaankin.

Mutta elkööt sitten sotkeko Rock An Allday, Everyday Lageria toiseen savolaiseen lähikaimakonseptiin nimeltä Rock Your Day. Pidetään homma nautinnon puolella.

"Our Rock. Rock beats Scissors. But remember, it loses to Paper! A truly balanced lager, with notes of Northen Periferia's attitude. Make sure you use it wisely. To play the game. To taste the game. Allday, everyday.”

RPS Rock An Allday, Everyday Lager

Kaunis, kullankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvä. Raikas ja kukkaisen aromaattinen, sitrussävyinen.

Myös maku toimii. Kepeä, vaaleanmaltainen runko ei pidä turhaa meteliä, vaan kannattelee hienosti vehreän yrttistä, kukkaisaa ja aromaattisen leijailevaa sitrusmaista humaltanhua. Yrttinen sävykkyys jatkuu pitkäkestoisen jälkimaun puolella sitruksen vähän jo hiljalleen jäädessä taustalle. Menevä ja puhutteleva lager.

Pisteet: 35/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti