sunnuntai 20. elokuuta 2023

Verdant Random Rules

Verdant Random Rules

Verdantin Random Rules valikoitui cornwallilaismehustamon tuotteiden joukosta testiin melko puhtaasti nimensä puolesta. Simcoella, Nelson Sauvinilla, Citralla, Vic Secretillä sekä ripauksella Enigmaa humaloitu olut näkyy olevan eräänlainen tribuutti Silver Jews -yhtyeestä tunnetulle David Bermanille. Panimo myös lahjoittaa osan oluen tuotoista miesten mielenterveystyötä tekevälle Man Down -yhdistykselle Cornwallissa.

Kokonaisuutena ihan kohtalaisen hyvä, muttei Verdantin saati lajityypin parhaimmistoa hätyyttelevä kokemus. Verdantin tekemisistä olen pääsääntöisesti tykännyt, mutta näitä hieman kylmäksi jättäviäkin hetkiä tuntuu tulevan vastaan montaa sumusaarten ”hypepanimoa” enemmän. Sellainen mielikuva on ainakin jäänyt kytemään, joka tämä kokemus kieltämättä hyvin tukee.

Verdant Random Rules

Samean hedelmäinen ja valkeavaahtoinen olut. Tuoksu on hieman saippuainen, sitruksinen ja yleistrooppinen. Hieman odotteleva.

Maussa on hyvää aprikoosin, mangon ja sitruksen yhteenliittymää. Takana ja lopussa valkoviinimäistä tunnelmaa, jälkimaussa karviaistakin. Aromipuolta löytyy, mutta jotain jää silti uupumaan.

Pisteet: 34/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti