tiistai 11. kesäkuuta 2024

Hop Butcher For The World Giardiniera

Hop Butcher For The World Giardiniera

Giardiniera, säilötyt vihannekset, on mielenkiintoinen olut superhedelmäiselle sumukaljalle, mutta on toisaalta hyvin linjassa veikeän etikettikuvituksena kanssa. Chicagolaisperäinen Hop Butcher For The World on itselleni kokonaan uusi tuttavuus ja pakko tässä vaiheessa myöntää, että purkkivalinta tuli tehtyä melko puhtaasti etiketin perusteella. Tämä tuntuu olevan kohdallani aika yleistä ainakin näiden sumumehujen kohdalla.

Tölkitteen makuaineina toimii vihanneskirjon sijaan Citra-, El Dorado- sekä Mosaic-humalat, eikä makumaailman runsaudesta jää kyllä puuttumaan juuri mitään. Vahvuutta oluella on alle uuden kaupparajan (7,5%), mutta tokkopa näitä Ameriikan herkkuja kamalasti lähikaupan hyllyille alkaa virtaamaan. Pien-vetoisesti korkeintaan. Tämä purkki on hankittu Kihoskhin kautta.

Hop Butcher For The World Giardiniera

Sysisumean samea olut valkealla vaahdolla. On aika thikkiä kamaa sumukaljojenkin sarjassa. Tuoksussa runsas lataus neljää peetä eli pehmeää papaijaa, persikkaa ja passiona. Mukana toki aprikoosia, sitrusta ja mandariinin kuorta.

Maku on hieno ja runsas, muttei silti raskas. Erittäin vedettävää sumustelua siis. Aprikoosi on parhaiten esillä, mukana myös vahva annos persikkaa, passionia, persimonia ja paraguayoa. Pehmeyden kaveriksi on poimittu pirteämpää sitrusta sekä mandariinin kuorta. Erittäin hyvää.

Pisteet: 42/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti