keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Tuju x Stam1na Mosh & Go

Tuju x Stam1na Mosh & Go

Tuju ja nuorison suosima kitaraorketeri Stam1na julkaisivat alkukesästä raikkaan yhteistyönsä hedelmän hienon videokampanjan vauhdittamana. Tunnistettavaa hiustuotemainontaa onnistuneesti parodisoiva markkinointitempaus hörähdytti näyttöpäätteen ääreen jymähtänyttä kellaristia siinä määrin, että testiinhän tuote piti hakea.

Mainospuheiden perusteella westcoastimmaksi tyylitetty Pale Ale omaa nykypäivän sameaa aromaattisuutta ja osuu makuhermoihin varsin hyvässä kulmassa. Makumaailman ja etenkin aromipuolen irtonaisemman osuuden iloittelusta tulee vahva mielleyhtymä kylpylämaailman suitsukkeisiin, missä verkkokalvoille piirtyneellä videoteoksella on varmasti oma osuutensa matkassa. Yhtä kaikki hienoa tekemistä ja heittäytymistä oluen molemmilta osapuolilta.

Tuju x Stam1na Mosh & Go

Runsaan utuinen, hedelmäisen keltainen olut nätillä ja kestävällä vaahdolla. Tuoksu on hyvä, raikas, trooppinen ja sitruksinen. Särmää tuntuisi olevan, mikä ehkä teemaan parhaiten sopiikin.

Maku on hyvä. Hedelmäisyydessä edelleen trooppinen kärki, joka tiivistyy sitrusgreippistä loppupuraisua vasten. Napakka jälkimaku antaa myös kevyttä aprikoosin aromia. Hauskasti tulee kylpylän suihkusaippua-aromi mieleen olueen yhdistetyn mielikuvan ansiosta. Ei pahalla tapaa. Tässä on hyvää ryhtiä matkassa. Vahvuuteen hyvin sovitettua, mutta riittävän Tujua kamaa nykymaailman sameuden keskellä.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti