keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Cool Head Triple Juiciness

Cool Head Triple Juiciness

  • Tyyli: New England Triple IPA
  • Alk.%: 10,0
  • Panimo: Cool Head Brew, Helsinki, Suomi

Cool Headin triplamehustus tuli hankittua heräteostoksena Viikin pyörähdyksen yhteydessä. Kymmenpinnainen sumu-IPA on mainion Juiciness IPAn tykittelevämpi ja jyhkeämpi versiointi. Citralla ja Mosaicilla humaloitu sameus edustaa omaan makuun vähän turhan jyrkkien IPA-tuotteiden kastia, mutta onnistuu monen muun verrokkinsa tavoin säilyttämään olosuhteensa huomioivan tasapainon. Lämpöä, kärkevyyttä ja makeutta toki löytyy, mutta aika sopivassa suhteessa trooppisen tunnelmoinnin kanssa. Hyvähän näitä on aina välillä tyypata.

Cool Head Triple Juiciness

Hyvin samea, täysin sumea olut valkealla, kestävällä vaahdolla. Tuoksu on kypsän sitruksinen, herukanlehtinen ja voimakas. Vahvuuttaan tunnustavan kärkäs myös.

Maku on voimakas, runsaan trooppinen ja kypsän sitrushedelmäinen. Papaijaa, kevyttä mangoa ja herukanlehteä löytyy paljon. Loppupuolella odotetusti lämpöä, joka jatkuu pitkälle jälkimakuun. Mehevä, runsas, mutta paikoin myös hieman terävä, alta ajoittain makeakin. Kymppipinnaiseksi varsin tasapainoinen paketti kaiken kaikkiaan. 

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti