torstai 27. huhtikuuta 2023

Tired Uncle Groovy Uncle

Tired Uncle Groovy Uncle

Tired Unclea ei ole hetkeen käynyt lasissa, joten Kerasta poimittu Groovy Uncle kuulosti omaan korvaan hyvältä muistinvirkistäjältä. Galaxylla, Idaho 7:lla ja HBC 630:lla ryyditetty NEDIPA nousee vitamiiniasteikolla aina 8,7%:iin eli suhteellisen voimakaslinjaista menoa piti odottaman.

Tunnelma on kuitenkin hieman flätti, joskaan ei täysin hiilihapoton. Pyremäistä menoa oikeastaan, mitä tropiikin tarjontaan tulee. Silti runsaudesta on tähän kokoluokkaan pulaa. Ihan jees, mutta odottelin enemmän.

Tired Uncle Groovy Uncle

Vaalea, muttei kaikkein samein lajiedustaja kepeällä vaahdolla. Tuoksu on melko mieto. Aprikoosia, sitrusta ja mangoa nousee ensimmäisenä nenään ja mieleen. Kuva vääristää väriä.

Maku on hyvä, tasapainoinen mutta odotettua maltillisempi. Mango ja aprikoosi ovat hieman pyremäisempiä, tarjolla ei siis ole suoranaista mehumaisuutta tai ilmavaa aromaattisuutta. Sitrusta löytyy, verigreippiä myös. Jälkimaku on intensiivisempi. Ehkä hieman runsautta soisi lisää, samoin hiilihappoja. Ei flätti, mutta aika pehmyt silti.

Pisteet: 34/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti