tiistai 4. heinäkuuta 2023

District 96 Political Juice

District 96 Political Juice

Manhattanilta Harlemin ohi kohti pohjoista kuljettaessa tulee vastaan Hudsonin ylittävä Tappan Zee -siltarakennelma, jonka länsipäästä alkaa New Cityn alue. Tältä mielenkiintoiselta esikaupunkialueelta maailmalle ponnistaa District 96 Beer Factory sumuisine mehuineen.

Political Juice kuulosti omaan korvaan mielenkiintoiselta, joten se päätyi ostoskoriini verkkokaupan rajattomilta markkinoilta. Liekö puhuttelevuuden syynä kotimaan politiikan täyteinen, jossei mehukas, niin ainakin hyvin samean huuruinen kevät. Ehkä mehun räväkämpi versio Political Chaos olisi ollut vieläkin osuvampi valinta, mutta sitä ei valitettavasti verkossa ollut tarjolla, joten aihetta joutuu seuraamaan paikallismedian välityksellä…

Political Juice on joka tapauksessa erittäinkin maistuva ja miellyttävästi lähestyttävä nautintoaine, jonka äärellä hämmentyy korkeintaan makujen kauniista harmoniasta. Vahvuutta sillä on sopivat 6,0%, joskin makumaailmasta voisi runsauden puolesta veikata hieman ryhdikkäämmänkin lukeman perään. Tosi hyvä

District 96 Political Juice

Huippusamea olut kauniilla vaahdolla. Hedelmäiseltä menolta vaikuttaa. Tuoksu onkin runsaan mandariininen. Etenkin raastettua kuorta on runsaasti ilmoilla. Erittäin selkeästi, eipä ole ennen tullut näin vahvana vastaan missään. On toki taustalla hyvin tukevaa (sekä verbinä että adjektiivina) passionia, mangoa ja ananasta. Sitrusta toki myös.

Maku on runsas, mehevä, aromirikas ja puhutteleva. Mandariini kaikessa kauneudessaan ohjaa makumaailmaa. Taustalla ja etenkin jälkimaussa on myös sitrusta, ehkä limenkuortakin. Myös pehmeyttävää aprikoosia, papaijaa ja persikkaa löytyy, ehkä ananastakin. Hemmetin hyvä.

Pisteet: 43/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti