sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Local Craft Beer New Cloud Who Diss?

Local Craft Beer New Cloud Who Diss?

Hieman hämääväsi nimetty länsirannikon panimo Jenkkilästä tarjoilee meille linjanmukaisen sameaa nektaria ihmeteltäväksi. Nimen hämäävyys tai ennemminkin jännyys jakanee kansaa, mutta minusta Local Craft Beer kuulostaa enemmänkin olutpuodilta tai nimenmukaiseen aiheeseen pureutuneelta nettiforumilta. Mutta harvemmin nimi panimoa pahentaa, kuuluu vanha sananlaskukin.

New Cloud Who Diss? näkyy olevan uudelleen reseptoitu versio panimon aiemmin valmistamasta The Cloud Juice Is Real AF -oluesta. Tuntemattomia suuruuksia kumpainenkin, mutta uusiin tuttavuuksiin tartutaan aina suurella mielenkiinnolla. Oluen tarkemmasta reseptiikasta en löytänyt vihjehiä, mutta ysipinnaista ja heisiä IPAa sen tyylisuunta joka tapauksessa edustaa. Panimo itsessään toimii Los Angelesin pohjoispuolella lähellä Bakersfieldiä.

Local Craft Beer New Cloud Who Diss?

Samea, hedelmäisen keltainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksussa aprikoosia, passionia, persikkaa ja ananasta.

Maku on oivallinen, ei huippu, mutta hyvin hyvä. Aromaattinen, hieman mehuisa kokonaisuus on runsas, muttei raskas. Aprikoosia, mangoa, persikkaa ja passionia on mukavasti, lopussa sitrusta ja ananasta. Hyvin hyvää.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti