torstai 10. elokuuta 2023

Ant Brew Yebo Juice

Ant Brew Yebo Juice

  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 6,3
  • Panimo: Ant Brew, Lahti, Suomi

Kesälomalla maistettu Yebo Juice oli ehtinyt lirvahtaa jääkaapissa jo ”vanhaksi” eli jokusen päivän ylitse BBE-päivän. Lahtelaisilla on kuitenkin hyvänä tapana merkitä tölkkeihinsä myös purkituspäivämäärä, josta tölkitteen elonkaareksi sai maistohetkellä laskettua viikon yli 3kk mittaisen ajanjakson. Ei siis menneen vuoden tuote, vaan hyvällä itsevarmuudella lyhyellä BBE-leimalla varustettu olut.

Jääkaappisäilytyksessä aromiakatras ei tunnu juuri hiipuneen, vaikken tankkituoretta kokemusta vertailtavaksi omaakaan. Mosaicilla, Motuekalla ja Simcoelle kuivahumaloitu 6,3-prosenttinen olut nouseekin omien Ant Brew -maisteluiden sameaan kärkeen. Hyvin runsasta tropiikin tunnelmointia Mosaicin mukavalla herukkapensaan terästyksellä. Makua, runsautta, raikkautta ja juotavuutta hyvässä tasapainossa.

Ant Brew Yebo Juice

Hyvin samea, kaunisvaahtoinen olut. Oikein näyttävä. Tuoksu on hieno. Kypsää trooppisuutta, sitrusta, mustaherukanlehteä ja limeä.

Maku tarjoilee runsasta tropiikin hedelmäisyyttä passionin, paraguayon, persikan ja sitruunan muodossa. Limen kuorta, herukkapensasta... Runsas, aromaattinen, pehmeä ja raikas. Todella hyvä.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti