tiistai 15. elokuuta 2023

Icarus x Kills Boro Prepare For the Boom

 

Icarus x Kills Boro Prepare For the Boom

New Jerseyn Lakewoodista ponnistavan Icarus Brewingin ja statenislandilaisen Kills Boron yhteissointuinen Prepare for the Boom tuli hankittua Kihoskista melko puhtaasti rap-vivahteidensa ansiosta. Takaetiketin naamio viitoitteli vahvasti MF Doomin (kepeät mullat) suuntaan, mutta rehtiä Wu-Tang -kamaahan tämä oikeasti on. Killa Beezit ja kaikki. Jossain panimon some-päivityksessä taidettiin mainita asiaan vihkiytyneestä olutsarjastakin, mutta asia jäi vähän avoimeksi.

Vahvaa rap-teemaa.

Ensinmainitulle MF Doomillekin on toki oma oluensa ehditty tekemään, mutta turhan monipuolisesti maustettua Kookies DIPAa ei tanskalaiskaupassa tarjolla kuitenkaan nyt ollut.

Prepare of the Boom on kymmenpinnainen ja odotetusti samea Tripla IPA. Tarkemmin tyypitettynä North East Triple India Pale Ale… Hyvin runsas olut on aromihumaloitu Mosaicilla, Motuekalla ja Wakatulla sekä kylvetetty yltäkylläisellä määrällä samoja lajikkeita kuivahumaloinnin puolella.

Icarus x Kills Boro Prepare For the Boom

Syvän samea, aprikoosisen mehumainen olut. Tuoksu on runsas. Vähän tulee karkkimaista vibaa, mukavasti limeä, aprikoosia ja passionia. 

Maku on runsas ja olut ihan soljuu suussa. Aika makeaa tämä on, runsasta hedelmäkarkin pehmeyttä. Myös sitrusta, limeä ja kypsää aprikoosia löytyy. Passion, paraguayo ja litsi tulee muhevasta taustasta myös mieleen. Solidia mehu-IPAa. Makeutta tosiaan löytyy, mutta alkoholin lämpö ja sitrussävyt tasapainottavat sitä hieman. Tipamainen TIPA. Ei hassumpi.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti