torstai 7. maaliskuuta 2024

Dugges Asteroid

Dugges Asteroid

  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 6,5
  • Panimo: Dugges Bryggeri, Landvetter, Ruotsi

Värikäs Duggesin purkki kiinnitti huomioni pitkäripaisen erikoiserähyllyssä. 6,5-prosenttisen sumu-IPAn nimeämisessä ei ole käytetty tujumaista luovuutta, mutta painettakoon asia tällä kertaa villaisella. Tuote kun itsessään tuntuu olevan hyvässä iskussa.

Galaktisen keitoksen humalkirjosta liikkuu netin palstoille ristiriitaisia tietoja. Maahantuoja ilmoittaa Citran, El Doradon, Mosaicin, Huell Melonin ja HBC431:n yhdistelmän, kun taas panimon sivut kertovat Azaccan, Citran ja Mosaicin käytöstä. Samapa se ison kuvan suhteen on, kun lopputulos joka tapauksessa myötäilee suuta.

Dugges Asteroid

Sumuisen samea, haalea, hedelmäisen keltainen olut. Tuoksussa on runsaan trooppinen lataus mangoa, ananasta, sitruunaa ja appelsiinia. Myös pehmeä aprikoosi, havut ja greippisyyskin pääsee esiin. Varsin smooth, jos ilmaisu vain sallitaan.

Maku on runsas, pehmeän samettinen, mutta myös aika pirteä. Voimakas trooppisävyinen lataus nojaa kolmeen osa-alueeseen: pehmeämpään mangon, passionin ja kypsän appelsiinin pehmeyteen, ananasmaiseen ja aprikoosiseen mehukkuuteen sekä havuisempaan, sitrusta ja greippiä vilisevään, pirskahtelevaan raikkauteen ja aromikkuuteen. Heiziä menoa hyvällä sykkeellä.

Pisteet: 40/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti