torstai 8. elokuuta 2024

Fuerst Wiacek Shoegazer

Fuerst Wiacek Shoegazer

  •  Tyyli: Hazy IPA
  • Alk.%: 6,8
  • Panimo: Fuerst Wiacek, Berliini, Saksa

Kesälomalla tuli pariin kertaan kurkattua Palokan Cittarin olutmaailmaan, jonka Powered by Pien -kaapista löytyi mm. tämänlainen sumukalja Fuerst Wiacekiltä. 6,8-prosenttinen, Mosaicilla ja Galaxyllä humaloitu DDH IPA on tuoreehkon kaupparajan noston hedelmiä, joita on tullut poimittua toistaiseksi melko häveliäästi talteen.

Ehkä suunta on sumuisempaan päin lähitulevaisuudessa, sillä kyllähän näitä ihan mielellään kylmäkaapista mukaansa nappaa. Shoegazerilla oli ikää ostohetkellä noin kuukauden verran eli kohtalaisen tuoretta tavaraa pääsi maistelemaan. Tuolloin elettiin vasta heinäkuuta tosin.

Fuerst Wiacek Shoegazer

Hedelmäisen samea olut kestävällä vaahtokerroksella.Tuoksussa kypsää persikkaa, ananasta sekä vadelmaa. Vastapainona aika tiukkasävyistä, piensitrusosaston tunnelmaa. Lime ja pomelo tulee eniten mieleen, jotain greippisyyttäkin ehkä.

Maku nojaa limen kuoren, pomelon ja veriappelsiinin sitrusvetoiseen taikaan. Mukana on myös mehevämpää ananasta, aprikoosia ja jotain luonnomarjaa. Ehkä vadelmaa. Ajanmittaan alta paljastuu ohutta, mutta pehmeää vaniljaa. Aika hyvä.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti