perjantai 16. elokuuta 2024

Cloudwater x The Veil Forever Chubbles

Cloudwater x The Veil Forever Chubbles

Palokan Pien-kaappiin iskeytyi hetki sitten uutta kamaa mm. Cloudwaterin ja The Veilin mestaroiman Chubbles-kaksikon muodossa. Oluen kevyempi painos, Chubbles 53°N, oli imuroitu käyntihetkelläni jo loppuun, mutta runsasrunkoisempi Forever Chubbles oli pitänyt vielä pintansa. Olutpari löytyisi myös pitkäripaisesta, mutta siellä hinta on melko suolainen. Ei tuo halpaa toki marketissakaan ollut…

8,0-prosenttinen tupla-NEIPA korottautuu varsin mainioiden lajiesimerkkien seuraan, joskaan ei sitä tajuntaa onnistu räjäyttämään. Hyväksyvän sihauksen se aikaan kuitenkin saa. Varsin aromaattista ja runsasta menoa kohtalaisella katkeruudellakin (65 EBU) terästettynä.

Cloudwater x The Veil Forever Chubbles

Sameaa mehua valkealla vaahdolla. Tuoksussa hyvän oloinen lataus mangoista trooppisuutta ja tuoretta sitrushedelmäisyyttä.

Runsaan trooppinen, syvän mangoinen ja sitrussävyinen. Mandariinin kuorta, hieman limeä vasten mehukkaampaa hedelmäisyyttä. Olut ilmentää myös vahvuuttaan pienen karheuden muodossa. Tunnelma pehmenee ensimmäisten hörppyjen jälkeen huomattavasti, mutta jälkipuolen kevyt katkeruus pitää pintansa loppuun saakka. Ehkä se vähän potkivampi voisi myös olla, kun kerrankin mukaan on särmää mahdutettu. Varsin hyvä joka tapauksessa.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti