tiistai 30. toukokuuta 2023

Masis West Coast Road Trip

Masis West Coast Road Trip

  • Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 6,3
  • Panimo: Masis Brewery, Espoo, Suomi

Masis Brewery haluaa tuoda Amerikan länsirannikon kaikkien ulottuville West Coast Road Tripillään. Tässä IPA:ssa ei ole hedelmäisissä humalissa säästelty, vaan ne iskevät suoraan haju- ja makuaisteihin vaaleiden maltaiden säestäminä.

West Coast Road Trip sopii niin roadtripistä haaveileville kuin sellaisia muisteleville. Tervetuloa makumatkalle aina Seattlesta San Diegoon!

Masis ei ole aiemmin ollut kamalankaan tuttu tekijä itselleni ja lasin ääressä tapahtuneita makukohtaamisia onkin kertynyt vyölle vain muutamia, ehkei niinkään montaa. Keran käynnillä mukaan lähti kuitenkin useampi mieltä kutkuttanut tölkki matkaan ja meno on ollut kyllä vakuuttavaa. En lähde sanomaan, että asia olisi yllättänyt, sitä ei ehkä kummemmin ole tullut aiemmin mietittyä, kun panimon purkkeja niin harvakseltaan on täällä keskeisimmissä maakunnissa näkynyt.

West Coast Trip jatkaa hyvää linjaa ja on mukaan ostamani makukirjon kenties kaikkein puhuttelevin ilmestys. 66 IBUn lailla päälle vyöryvä jenkkiunelma on humaloitu Columbuksella, Simcoella, Citralla, Mosaicilla ja Amarillolla. Rehti ja menevä, suoraviivainen ja sitrusvetoinen kokonaisuus. Erittäinkin hyvä.

Masis Brewery haluaa tuoda Amerikan länsirannikon kaikkien ulottuville West Coast Road Tripillä. Tässä IPA:ssa ei ole hedelmäisissä humalissa säästelty, vaan Columbus, Simcoe, Citra, Mosaic ja Amarillo iskevät suoraan haju- ja makuaisteihin vaaleiden maltaiden säestäminä.

West Coast Road Trip sopii niin roadtripistä haaveileville kuin sellaisia muisteleville. Tervetuloa makumatkalle aina Seattlesta San Diegoon!

Maltaat:

Pilsner, Vienna, Caramel Pale

Humalat:

Columbus, Simcoe, Citra, Mosaic, Amarillo

Hiiva: Fermentis SafAle US-05

Masis West Coast Road Trip

Kevyen samea, vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on hieno. Ai että! Tiukkaa sitrusta, kevyempää greippiä ja tropiikin tuntua. Tosi fresh.

Maku on oivallinen. Rehti, rapea ja raikas. Sitrushedelmiä löytyy länsirannikon tapaan puhtaan sitruksen ja greipin, ehkä verigreipinkin tunnelmissa. Trooppisuuttakin on, myös herukkapensasta, mutta vain nyansseina sitrusvetoisessa isossa kuvassa. Nythän toimii.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti