torstai 25. toukokuuta 2023

Vocation Smash & Grab

Vocation Smash & Grab

  • Tyyli: Double IPA
  • Alk.%: 8,0
  • Panimot: Vocation Brewery, Cragg Vale, Hebden Bridge, Englanti

Leedsin ja Manchesterin välimaastosta ponnistava Vocation on jäänyt itselleni vähän etäiseksi toimijaksi, mutta Alkosta löytynyt heräteostos innoitti tutkailemaan asiaa sumuisin mielin. Tarjolla oli nääs tuplamittoihin (8,0%) korotettua IPAa, joka on nykypäivän kriteerit täyttäen läpitunkemattoman sameaa.

Smash & Grab Double IPA nojaa aromirikkaassa makumaailmassaan BBC ja Cryo Citran, Sabron ja Galaxyn voimaan. Sabroa ei kamalasti olekaan viime aikoina nautituissa oluissa näkynyt, mikä johtunee sen ”piirejä” hienoisesti jakavasti luonteesta. Itse pidän ja sen läsnäolo olikin yksi ostopäätökseen kannustanut tekijä tällä kertaa.


Vocation Smash & Grab

Kauniin samea, haaleahkon vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on runsaan aromaattinen tarjoillen aprikoosisia tropiikin sävyjä, sitrusta, kookosaromia ja passionia.

Maku on aromirikas, hieman mehukas. Passionia, aprikoosia, sitrusta, kookosta... Tropiikin kirjoa riittää ja mukavan monipuolinenhan tuo makumaailma on. Lopussa kevyttä katkeroa. Toimii mallikkaasti.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti