torstai 18. toukokuuta 2023

CoolHead Best Coast Forever West Coast IPA

CoolHead Best Coast Forever West Coast IPA

  • Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 5,0
  • Panimo: Cool Head Brew, Helsinki, Suomi

Cool Headin suunmyötäinen West Coast IPA näkyy levittäytyneen varsin kattavasti maamme kauppajakeluun, sillä sitä löytyy aina Säynätsalon Salesta asti. Saarivaltakunnan kyläkauppa on tosin kohentanut tarjontaansa kesää vasten muutoinkin, mikä tietty kelpaa mantereen puolellakin asustavalle satunnaisasioijalle.

West Coast = Best Coast on tuttu fraasi jostain nuoruudesta ja kyllähän tuo IPA-maailmassa ihan linjoilla kyllä onkin. Centennialin, Simcoen ja Mosaicin teesein humaloitu olut on vahvuudeltaan viisiprosenttista ja tarjoilee länsirannikon tunnelmia meripihkaisen mallasrungon päällä kelluen. On hyvää havuisuutta, sitrustunnelmointia ja greippisärmäistä katkeroakin.

CoolHead Best Coast Forever West Coast IPA

Kevyen punakka tai meripihkainen, silti pääväriltään vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksussa mukavaa pihkaisuutta, kevyttä karamellisuutta ja sitrushedelmiä.

Suussa länsirannikon aallot lainehtivat pihkaisin, hieman havuisin ja sitrusvetoisin tunnelmin. Alla soljuu karamellimaltainen runko, lopun kruununa napakahko, greippisärmäinen rutistus. Hyvää kamaa hyvällä saatavuudella. Kelpaa!

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti