sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Himo Romutus

Himo Romutus

  • Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 6,7
  • Panimot: Panimo Himo, Bierkkala, Suomi

Himoshopista löytyy usein vähän jännempiäkin tyylejä, kuten savuisen Wee Heavyn äärellä tuli taas todettua. Toki Pirkkalassa painetaan tölkkiin IPA-johdannaisiakin, joista matkaani valitsin No coasts, no masters -profiloidun, etu-, väli- ja takaliitteettömän Romutus IPAn.

6,7-prosenttisessa oluessa ääntä ylläpitävät Cryo Citra, Azacca ja Simcoe. Makua on, joskaan ryhdikkäimpään rymistelyyn meno ei yllä. Hyvää tekemistä toki, mutta sitä jotain jää vielä ripaus uupumaan huippumenon saavuttamisesta. Romutus on IPA. Varsin hyvä sellainen.

Himo Romutus

Haalean vaaleankeltainen, kepeän utuinen olut valkealla vaahdolla. Tuoksussa vaaleaa tropiikin hedelmää: kevyttä mangoa, ananasta, mandariinin kuorta ja sitrusta.

Maku on hyvä, ehkä hieman kevyt mutta toisaalta raikas. Hyvin kesäinen fiilis tästä tulee. Sitrusta on hyvin, samoin mandariinin kuorta ja havujakin. Yleishedelmäisyys tarjoilee hentoa mangoisuutta, ananasta ja sen sellaista. Lopussa pientä greippisyyttä. Katkeroa ei suuremmin kuitenkaan. Toimii lajissaan hyvin, muttei kummemmin erotu edukseen.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti