sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Monkish Scores of Spores

Monkish Scores of Spores

Monkishin sienibisse on edellisen tavoin tammikuun purkituksia ja ostopaikkana toimi tanskalaispuoti Kihoskh. Scores of Spores omaa värikkään etikettikuvituksensa lisäksi myös vuolaasti kerrostuvan makukirjon tropiikin eri sävyjä.

8,4-prosenttinen olut on odotetusti sysisameaa ja suorastaan hehkuu Galaxyn, Riwakan ja Mosaicin värejä. Ei ehkä aivan niin solidi suoritus, kuin vaikkapa saman vahvuisen Tinkerbell Beatsin tapauksessa, mutta siinä rima asetettiinkin jo todella korkealle. Pätevää tekemistä kyllä tämäkin, vaikka vähän takamatkalle jääkin.

Tämä juttu olikin samalla 2500. Olutkellarissa julkaistu tarina. Melkoista.

Monkish Scores of Spores

Sysisamea ja hedelmäisen näköinen olut. Tuoksu on vahvan sitrushedelmäinen, erittäin aromaattinen ja mehukas. Kypsää sitruunaa, greipin kuorta, limeä ynnä muuta kivaa. Myös pehmeää persikkaa ja passionia löytyy. 

Maku on hyvin runsas, soljuva ja aromaattinen, mutta paikoin myös intensiivinen. Sitrusveto on selkeä, mutta myös passionia ja persikkaa on matkassa muhkealla annostelulla. Sitruksen ja verigreipin kuorta, limeä sekä curaçaoa kuitenkin päällimmäisenä. Jyhkeää kamaa tämäkin. Erittäin hyvä.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti