lauantai 4. heinäkuuta 2020

Gamma Beep Boop Session IPA

Gamma Beep Boop Session IPA
  • Tyyli: New England Session IPA
  • Alk.%: 4,0
  • Panimo: Gamma Brewing, Gørløse, Tanska
Tanskalaisen Gamma Brewingin oluita löytyy Palokan Citymarketin hyllyiltä useampiakin ja valintani kohdistui tällä kertaa tähän nelipinnaiseen, sameanlaiseen Beep Boop Session IPAan. Osin tyylin ja keveyden, osin nätin etiketin takia.

Beep Boopin rungosta löytyy seuraavanlainen mallaskattaus: Golden Promise, Oat, Torrefied Wheat, CaraPils & Rolled Oat. Vehnää ja kauraa on siis muhkeuden ja sameuden tekijäisinä, humalapuolen nojatessa Mosaicin, Simcoen ja Galaxyn luottoaromeihin. Ei lainkaan hassumpi kesäolut neljäpinnaiseks, vaikkei ehkä lajin ja kokoluokan runsaimmasta latauksesta mieleen ole vaarassa jäädäkään.

Gamma Beep Boop Session IPA
Samea, haalean vaaleankeltainen olut kauniin valtavalla vaahdolla. Tuoksu on kevyt, mutta aromaattisuus vetää puoleensa tropiikin hedelmäkulholle.

Maku on varsin hyvä. Hienoista hopburnia, ei pahasti. Sitrusta, greipinkuorta, irtonaista parfymaattisuutta. Kuiva, suht napakka lopetus. Greippinen jälkimaku. Ei lainkaan pöllömpi lopputulema, vaikka vähän suoraviivainen onkin. Tykki kesäolut neljään pinnaan.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti