keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

ETKO Little Big Micro IPA

ETKO Little Big Micro IPA
  • Tyyli: Micro IPA
  • Alk.%: 3,2
  • Panimo: ETKO Brewing, Helsinki, Suomi
ETKOn uusi Micro IPA ehti jo uusintamaistoonkin, ennen kuin ehdin lomakiireiltäni koneen ääreen juttua julkaisemaan. Näppärästi Little Bigiksi nimetty, vain 3,2-prosenttinen olut oli nimittäin sen verran hyvää hörpittävää, että sitä haki mielellään vähän lisääkin maiskuteltavaksi.  Kepeää runkoa on luonnollisesti muhevoitettu ja sameutettu sekä kauralla että ohralla ja humalina toimii hieno yhdistelmä Vic Secretiä ja Mosaicia. ETKOn hyvä putki saa jatkoa.
Little Big is a super light hoppy delight, perfect for those hot summer days. Even for the low alc, we didn’t skimp with the quality of hops. This little big fella has more hops than your average hoppy IPA! Get Drunk Or Drink Tryin'!
ETKO Little Big Micro IPA
ETKO Little Big Micro IPA
Samea, hedelmäisen keltainen ja nätin vaahdon korostama olut. Tuoksu on odotetun hedelmäinen, hieman herukanlehtinen. Mangoa, aprikoosia, raastettua limen kuorta.

Maku on mainio. Se voimakas, tuore ja hedelmäisen raikas. Ei ylettömän muheva, mutta hieman kyllä mehukas. Tuoksusta tutut sävyt, nyt sitrushedelmiä enemmänkin mukana. Mosaicin herukkapensaaksi aina kääntämäni lisävivahde antaa mukavaa ilmeikkyyttä. Tosi toimiva Micro IPA!

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti