maanantai 13. heinäkuuta 2020

Ārpus DDH Citra x Mosaic Pale Ale

Ārpus DDH Citra x Mosaic Pale Ale
Toinenkin Ārpuksen olut sattui haaviin ja sameaa DDH-linjaa sekin jatkaa. Tämä onkin ihan kauppavahvuinen eli voisi tulla vastaan paremman valikoiman ruokakaupassakin. En pistäisi kyllä yhtään pahakseni. Selkeä nimeämistapa paljastaa tämänkin oluen juonen. Citralla ja Mosaicilla tuplasti kuivahumaloitu Pale Alehan sen nimittäin otsikkorivilläkin lukee, joten siihen on paha mennä mitään lisäämään.

Erittäin hedelmäinen ja mukavan aromaattinen paketti, jonka juotavuus on tuttuun tapaan äärimmäisen hyvällä tasolla. Pitääpä kaivaa latvialaisten oluita enemmänkin maistoon.

Ārpus DDH Citra x Mosaic Pale Ale
Hyvin samea, hedelmäisen keltainen, valkeavaahtoinen. Tuoksu on aika mehukas, trooppista hedelmää tursuava ja aromeita ympäri huonetta viskova.

Maku on tarjoaa tuoksun vaihtoehdoista enemmälti sitä juicy-puolta. Aromaattista on, muttei ehkä niin odotetun ilmavan parfyymimaista kumminkaan. Lopussa vähän karheampaa greippiä ja tuoretta limenkuorta. Juotavuus on korkealla tasolla ja mehuisa trooppisuus uppoaa myös makujensa puolesta. Toimiva setti.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti