torstai 23. heinäkuuta 2020

Beerbliotek x North Brewing Fancy Meeting You Here

Beerbliotek x North Brewing Fancy Meeting You Here
Beerbliotekin huuto kaikui Paavolan olutkaapista, kun viimeksi sen ovea raotin. North Brewingin kanssa kollaboroitu Fancy Meeting You Here juhlistaa göteborgilaisten viisivuotista taivalta ja ilmeeni oli pitkälti tölkin etiketin mukainen, kun asiaa jäin pohtimaan – onko Beerbliotek tosiaankin niin nuori toimija? Tuntuu, kuin se olisi ollut läsnä (nykymuotoisen pienpanimokentän mittapuulla ajateltuna) jo pienen ikuisuuden.

Yhtä kaikki, puolipyöreät lukemat ovat juhlajuomansa ansainneet ja niinpä tämäkin samea, osuvasti tasan viisiprosenttinen New England Session IPA oli testiin napattava. Ja niin muuten: taitaapa olla North Brewingkin panimona samaa vuosikertaa eli viisivuotisjuhlia vietetään myös Aire-joen rantamilla.
Brewed in collaboration with our good friends at North Brewing Co. Sometimes you want juice, but you want juice on a sessionable level! North went and brewed just that, big on peach, mango and passionfruit! Brewed to celebrate Beerbliotek 5th Birthday.
Beerbliotek x North Brewing Fancy Meeting You Here
Tosi samea, runsasvaahtoinen olut. Tuoksu on supertrooppinen. Mehevän mangoinen, sitruksinen, mandariininkuorinen ja sensellainen.

Maku toistaa tuoksua. Melko muheva tunnelma tarjoilee tropiikin vaaleita hedelmiä sitruksen säestyksellä. Mandariinin kuorta, kevyttä greippiä ja mangoa. Osuupas hyvin kohdilleen, hieno olut.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti