tiistai 28. heinäkuuta 2020

Dry & Bitter White Rabbit Pils

Dry & Bitter White Rabbit Pils
  • Tyyli: Pilsener
  • Alk.%: 5,0
  • Panimo: Dry & Bitter, Gørløse, Tanska
Pitihän se kokeilla, kuinka sameita humalamehuja hienosti purkkiin ajava panimo taitaa raikkaan Pilsin teon, kun Dry & Bitterin värikäs jänötölkki tuli vastaan Kihoskhin sivuilla. Viisipinnainen olut osoittautuikin varsin mainioksi poiminnaksi ja raikkaaksi tropiikin katkujen leikkaajaksi muutoin melko samealta vaikuttavan kesän tiimellyksessä.

Rapea Pils onnistuu siis todistetusti myös trendipanimoilta ja kuuleman mukaan lagerit olisivat hiljalleen löytämässä NEIPA-panimoidenkin linjastoille mm. Britanniassa. En pistä pahakseni lainkaan, kunhan sitä trooppisen hedelmäistä ja mehukkaan muhevaa NEIPAakin vielä jatkossakin Pilsin pariksi saa. Molempi parempi.
White Rabbit is a refreshing, crisp and gently hoppy pilsner. If you go chasing rabbits you will find notes of freshly baked bread, straw and spruce.
Get yourself back to wonderland with this golden clear Pils.

Dry & Bitter White Rabbit Pils
Vaaleankeltainen, aika kirkas olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on hieno. Viljava mallas antaa tukea muttei toisaalta tuoksu silti lainkaan. Ruohoinen humalointi nousee raikkaana esiin ja vesi herahtaa kielelle.

Maku on myöskin hieno. Aika napakka, hyvin raikas. Viljava, olkinen ja kuiva mallas, sen ylitse nouseva, tuore ja tuoreen ruohoinen humalointi, jossa on myös hieman havuista tuntua. Ensin ajattelin sen olevan jännän kukkaista tai sitrussävyistä latausta, mutta jälkimaku johdattikin kevyesti, mutta varmasti kuusikon siimekseen.

Suht eleetön, raikas ja maistuva Pils. Erittäin hyvin kesäiltaan istuva olut.

Pisteet: 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti