torstai 23. marraskuuta 2023

Olvi Daring Daughter Oat Lager

Olvi Daring Daughter Oat Lager

  • Tyyli: Pale Lager
  • Alk.%: 5,5
  • Panimo: Olvi, Iisalmi, Suomi

Syksyllä tuli näytteitä useammilta tahoilta, joten tulvan ja arjen kiireiden myötä osa jutuista on jäänyt vielä jemmaan sinne naftaliiniin. Iisalmen suunnilta uutuuskirjoon suunnisti Daring Daughter -sarjaa leventävä Oat Lager.

Bravolla, Simcoella ja Mandarina Bavarialla humaloidusta oluesta löytyy luonnollisesti myös kauraa, kuten oluen nimi meille vienosti saattaa vihjaillakin. Maltillisen vahvuinen ja kepeä lagerolut on muiden sarjalaistensa tavoin näppärää kulauteltavaa ja odotetun raikasta. Aromipuoli on keskitietä kulkevaa eli ei niin railakasta, kuin näissä ehkä omakohtaisesti odottelisi. Ei pöllömpää, mutta kuten arvion julkaisukin, unohtunee olut melko nopeasti alati laajenevan kauppatarjonnan massan sekaan.

Olvi Daring Daughter Oat Lager

Vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Kevyen sameakin näkyy olevan. Tuoksussa mandariinin tahdittamaa hedelmäisyyttä, sitrusta, havua ja myös kukkaisuutta.

Maku on ihan hyvä. Mandariini toimii hieman pehmeämpänä päävärinä. Mukana on sitrusta, kevyttä havua ja kukkaisuutta. Taustalla on kevyempää, aika hentoa vaniljaisuutta, joka kuulunee Bravon tuomiin vivahteisiin.  Hyviä makuja, mutta hieman vaisulla volyymillä.

Pisteet: 30/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti