tiistai 7. marraskuuta 2023

Equilibrium String Theory

Equilibrium String Theory

Equilibriumin String Theory ei ole mikään duponttimainen Saison, vaan varsin kirpeä ja happamaan taittuva sursesoon. Sen juonen jujuna toimii panimon oma farmhousehiiva, joka aikaansaa varsin railakkaan, vinegrettemäisen happamuuden tuotteeseen. Tarinan humalainen sankari on Strata, jonka läsnäolo jää ainakin omassa suussani vähän toissijaiseksi.

Varsin tyylikäshän tämä kokonaisuudessaan on ja vaikka lambicien eleganssi jääkin saavuttamatta, voi tunnelmaa arvokkaan oloiseksi silti kuvailla. String Theorystä näkyy olevan erilaisia varianssejakin olemassa, kuten vesimelonilla ja pitayalla maustettu pinkki versio. Blankko juurijuoma osuu omaan makuhermoon kohtalaisen hyvin, mutta kyllähän noita maustettujakin purkitteita ihan mielellään läpi maistelisi. 

Equilibrium String Theory

Utuinen ja vaalea olut kevyellä vaahdolla. Tuoksu paljastaa, ettei nyt olla Dupontin äärellä, vaan lasista löytyy kirpeämpää, etikkaisempaa lientä. Tyylikästä sellaista kuitenkin.

Maku on hyvä, suht hapan ja hyvin kirpeä. Vadelmavinegretteä ja sitrussävyjä on runsaasti, mutta myös pehmeämpää vehnämaltaisuutta, taustahedelmäisyyttä sekä kukkaisuutta. Loppupuolella mausteisuutta ja vähän yrttisyyttäkin. Jälkimaku on oluen tavoin kuiva ja sitrushedelmäinen, ehkä eniten limenkuorinen ja vähän viinietikkai... vingrettemäinen.

Pisteet: 35/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti