maanantai 13. marraskuuta 2023

Mad Hopper Double Decker

Mad Hopper Double Decker

Viisi Penniäkin on ollut käyntilistalla pitkään, sillä viimeksi siellä on tullut asioitua aikana ennen Mad Hopperin olemassaoloa. Tölkkejä on tullut vastaan reilu kourallinen, mutta ainahan se on mukavampaa paikan päällä. Ravintolapanimon ESB-tulkinta kiinnosti näin syyshämärissä eniten, joten nousin Double Deckerin kyytiin.

5,2-prosenttisen oluen rungosta löytyy mm. Vienna- ja suklaamaltaita, joista jälkimmäisen läsnäolon aika ajoin maistaakin. Humaliksi keittoon on valittu Magnum ja vähän vähemmän perinteinen Mandarina Bavaria. Kokonaisuus on aika pehmeä ja juotava, mutta omaan makuun myös turhan makea. Yrttisyys tasapainottaa, myös pähkinäistä kuivuutta on, mutta matkaa lontoolaisten tyyppiolueen on varsin reippaasti.


Mad Hopper Double Decker

Kevyen punakka, kuparinen olut kevyellä vaahdolla. Tuoksussa pähkinää, kypsää hedelmää ja yrttisyyttä.

Maku on pehmeä, mutta myös aika makea. Rungosta löytyy hyvin kevyttä, mutta tunnistettavaa paahdetta, kypsää hedelmäisyyttä ja taustalta pähkinää. Alkuun löydän myös syvän suklaisia sävyjä, jotka tasapainottuvat hiljalleen vieden myös osan makeudesta mennessään. Jälkimausta niitä kuitenkin löytyy, samoin kuin paikoin aika toffeisiakin tunnelmia. Siellä on myös yrttisyyttä ja mandariinin kuorta, jota on myös aromipuolella läpi maun. Omaan makuun kokonaisuutena turhan makea britti.

Pisteet: 32/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti