tiistai 21. marraskuuta 2023

Other Half Broccoli

Other Half Broccoli

Sori Taproom on jäänyt jotenkin katveeseen, vaikka senkin kulmilla on tullut viime aikoina pyörittyä jonkin verran. Tajusin tuossa joku aika sitten, että Sorissahan voisi työmatkalaisen lyhyeen iltaan sopivasti yhdistää hyvän ruuan ja juoman melko vaivatta. Näin säästyisi turhalta sinne-tänne vaeltelulta.

Ensikäyntini aikaan keittiö oli kuitenkin tilapäisesti kiinni, joten nappasin mietintäapuriksi Other Halfin kutkuttavan kuuloisen Broccolin. 7,9-prosenttisessa DIPAssa on varsin pitkäpiirteinen humalakattaus (Cascade, Hallertau Blanc, Mosaic, Mosaic Cryo, Simcoe, Simcoe Cryo), mutta itse parsakaali jää puuttumaan. Ehkä hyvä niin, sillä trooppistäyteinen makumaailma ei ylimääräistä tukea kaipaa.

Other Half Broccoli

Varsin samea ja mehumainen, hieman haaleankeltainen olut. Tuoksu on runsas ja trooppinen. Mangoisuus ja ananas vahvasti esillä, myös sitrusta, limeä ja aprikoosia runsaasti.

Makumaailma sukeltaa syvälle tropiikkiin. Mangoa, ananasta ja aprikoosia vasten sitrusta ja limenkuorista aromikkuutta. Taustalla kuivaa valkoviinimäisyyttä, joka tuo myös mukavaa särmää mukaan. Erinomainen on tämäkin jenkkituonti.

Pisteet: 41/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti