maanantai 20. marraskuuta 2023

Himo x Hangaround & Nobody Juice'll Make Ya (Jump Jump)

Himo x Hangaround & Nobody Juice'll Make Ya (Jump Jump)

Käväisin viime viikolla taas Bierkkalassa, mutten suinkaan ole ainoa seudulla heilunut nykäskyläläinen. Tästä todisteena toiminee parhaiten Citymarketin olutmaailman Himo-hyllyiltä poimittu uutuus-NEPA: Juice’ll Make Ya (Jump Jump).

Kris Kross -klassikolla mehustelevan kollabon menossa on mukana sumuisten sävyjen lähettiläinä kunnostautunut Hangaround & Nobody -duo. Etikettikuvituksen Leskinen-Nykänen -kollabo jää ehkä hieman epäselväksi, jollei tarkoitus ole vain korostaa oluen nimileikittelyä. Ja Jyväskylä-kytköstä. Ja asuihan Juicekin Manselassa, joskaan ei kai Pirkkassa? No, kuitenkin.

Juice-mehu on joka tapauksessa hyvinkin taattua tavaraa, mitä etenkin HNB:n sumuhistorian myötä uskalsin jo odottaakin. Kauppavahvaan purkitteeseen on lykätty Nykäsen nimikkomäen verran Harlequin-, Huell Melon- ja Cryo Motueka -humalia. Kunnon hyppymehuhan siitä syntyy, kuten oluen esittelytekstissäkin todetaan:

Kun Hangaround & Nobody leijailee Harjun portaita pitkin Suomen elinvoimaisimpaan kuntaan, on tuloksena silkkaa mehustelua.

Jyväskylä vs. Pirkkala: HYPPYMEHU.

Tipahtaa kurkusta alas nopeammin kuin mäkikotka Lahen betonista. Häviää ikeniin vilkkaammin kuin boheemin tukka päälaelta. Kääntää puolelleen äkimmin kuin räpduo univormuaan.


Himo x Hangaround & Nobody Juice'll Make Ya (Jump Jump)

Kaunis, vaaleankeltainen ja samea olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on raikas, mukavasti raikasta limen ja greipin kuorta, vaaleaa yleistrooppisuutta ja vesimelonia. Ehkä vähän kiiviäkin.

Maku on runsas, mutta raikas. Ja railakas... Sitrussävyissä limeä ja greipin kuorta, mukana menossa myös passionia ja aprikoosia hyvin aromaattisessa muodossa. Jälkimaussa melonia, mutta myös runsaampaa sitrusvetoa. Jossain välissä tuntuisi nousevan myös tuoreananasta kielen päälle. Hyvin kuiva ja hedelmäpuolella todetun aromaattinen. Kovaa tekemistä.

Pisteet: 38/50

3 kommenttia:

  1. Kauppavahvuinen 7%, joko lakimuutos tuli voimaan Bierkkalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, copypastepaholainen iski. Kiitos huomiosta, korjattu. Oli oluen tyylikin väärin näemmä

      Poista