torstai 30. toukokuuta 2024

Uiltje Don't Lick The Lamppost


Uiltje Don't Lick The Lamppost

Come on, we dare ya. No no, we double dare ya. No no no, we triple dog dare ya. Stiffen your spine, curl your lips and… stick your tongue to a stupid pole. When it freezes, don’t panic. Just sprinkle said tongue with our herbal, piney East Coast IPA and be free. It’s an essential item in every Lamppost Licking Survival Kit. We’re pretty sure it works, but no guarantees. On second thought, maybe don’t lick the lamppost.

Hollantilaisen hassuttelu-pöllöistä tutun Uiltjen 6,7-prosenttinen East Coast IPA liihotteli vastaan Keljon Alkossa. Citraan ja Nectaroniin nojaava kokonaisuus jatkaa panimon perushyvää linjaa, vaikkei tarjonnan kärkikastiin onnistukaan nousemaan. Mukaan on mahdutettu myös appelsiinin kuorta. Oluen nimestä ja etikettikuvituksesta erityismaininta. Nämä on pääsääntöisesti aika hauskoja.

Uiltje Don't Lick The Lamppost

Oranssinen, sumuava ja vaalealla vaahdolla kruunattu olut. Tuoksussa sitrusta, havuisuutta, yrttiä ja kevyempää hedelmäisyyttä. Appelsiini nousee myös hyvin esiin.

Maku on varsin hyvä. Sitrusta ja appelsiinia on varsin paljon ja hyvin tuoreessa muodossa. Alla havuja ja hieman pihkaa, lopussa myös yrttisempää kulmaa. Taustalla yleistä trooppisuutta, muttei kovin runsaassa roolissa kuitenkaan. Peräkärry jää aika kevyeksi. Raikasta menoa.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti