perjantai 24. toukokuuta 2024

RPS Ultra Lager 2.0

RPS Ultra Lager 2.0

  • Tyyli: Vaalea Lager
  • Alk.%: 4,7
  • Panimo: RPS Brewing, Kuopio, Suomi

Aikanaan Veikkausliigan virallisena lagerina tutuksi tullut Ultra Lager tekee nyt paluun RPS:n katalogiin. Sen uudistettu 2.0-versio on gluteeniton, kepeässä rungossaan myös hivenen maissia hyödyntävä kesälager. 

Dokabiliteettiprosentiksi luvataan panimolta tasan sataa, mikä on kieltämättä aika helppo allekirjoittaa. Hyvin menevää, Mosaicin hedelmäisyydellä varusteltua tavaraa tämä nimittäin on. Terassin teko on vielä kesken, mutta tuntuu toimivan päivän rakennussuoritteen päällekin ihan mukavasti.

 "An easy-going gluten-free lager that hits everyone's tastebuds. Ultra 2.0 is an upgraded version of our pure and crispy houselager"

RPS Ultra Lager 2.0

Vaaleaa on, hennon utuistakin. Tuoksu on hyvin raikas. Maltaisuus on varsin vaaleaa ja kevyttä, matkassa on myös sitrussävyistä hedelmäisyyttä.

Maultaan kepoinen ja kesäinen. Helposti vedettävää menoa. Maltaisuus on hyvin vaaleaa ja kepoisaa, humalpuolella kaikuu sitrusmaisempi, hieman yrttinenkin henki. Ylitsevuotavaa sorttia ei sekään ole. Vetojuoma, hyvä sellainen.

Pisteet: 33/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti