maanantai 9. tammikuuta 2023

Cool Head Drowning in Money

Cool Head Drowning in Money

  • Tyyli: New England IPA
  • Alk.%: 7,0
  • Panimo: Cool Head Brew, Helsinki, Suomi

Viikissä hukutaan rahaan ja näin omakotirakentajan ominaisuudessa toivoisin, että sama ongelma vaivaisi myös allekirjoittanutta. Valitettavasti elämän realiteetit ovat kuitenkin toiset, joten rahvaan on tyydyttävä nautiskelemaan hieman realistisimmista asioista, kuten hyvästä oluesta.

Drowning in Money on seitsenpinnainen Vic Secretillä, Motuekalla, Galaxylla, Nelson Sauvinilla ja Citralla humaloitu NEIPA. Humalkirjo puhuttelee omia makumieltymyksiäni koko skaalan leveydellä, eikä lienekään ihme, että tölkite jatkaa Cool Headin onnistumisten linjaa, jolle löytyykin hyvää jatkumoa jo menneen vuoden läpikäyntien puolelta.

Cool Head Drowning in Money

Mehukkaan samea, hedelmäisen keltainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksussa on hieman valkoviinimäinen tunnelma, mutta myös runsas trooppisten hedelmien kirjo. Papaijaa, mangoa, limenkuorta ja passionia.

Maku on mehukas, aromaattinen ja runsas. Valkoviinimäinen, vaalean rypäleinen taustakajo on voimakasta ja sopii hyvin yksiin passionin, papaijan, paraguayon ja limen kuoren kanssa. Kevyttä karheutta, runsasta hedelmäisyyttä. Kevyttä parfyymiä, mutta myös hedelmän makeutta. Lopetus on kuitenkin kuivemman viinimäinen. Mainiota.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti