sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Masis Sundown Haze

Masis Sundown Haze

Masiksen samea auringonlaskuolut tarjoilee toimivaa ja suunmyötäistä tropiikintunnelmointia, jonka äärellä voisi kesän lomaolosuhteissa mielellään ottaa myös uuden päivän vastaan, jos sopivan pitkä illanvietto osuu kohdalle. Tämä oli siis kehu, sillä makumaailmassa on todella miellyttävä ja kesäinen tunnelma, joka on omiaan sopivaan rauhoittumiseen heleästi liplattelevan veden äärellä luonnonmenoa ihmetellen.

Sundown Hazen rungon muodostavat Pale Ale- ja Wheat -maltaat sekä mallastamattomassa muodossa mukaan lisätty kaura. Humaliksi on valikoitu Sabro, Idaho 7 sekä Amarillo, mitkä sointuvatkin yhteen varsin hienosti.

Sundown Haze on upeiden auringonlaskujen ja hedelmäisten jenkkihumalien inspiroima samea IPA, jossa on täyteläinen runko ja lempeä katkero. Täydellinen juoma auringonlaskun aikaan!

Masis Sundown Haze

Samea, vaaleankeltainen ja hieman haalea olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvä ja runsas. Aromaattista menoa tahdittaa erilaiset sitrussävyt ja vaalea tropiikin hedelmäisyys.

Makumaailma tarjoilee aromaattisia sitrusvetoja aina limen kuoresta sitrukseen ja kevyeen mandariiniin. Taustalla yleistä trooppisuutta, pääasiassa ananasta, aprikoosia ja kepeää mangoa. Toimii oikein hienosti.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti