sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Vitamin Sea Alone And Adrift

Vitamin Sea Alone And Adrift

Jenkkien itärannikolla sijaitseva vitamiinitehdas Vitamin Sea on itselleni tyystin uusi tuttavuus, joten nappasin sen ja muutaman muun jenkkiverstaan purkit testiin yleiseurooppalaisilta markkinoilta. Onhan panimon nimikin mitä mainioin…

Alone & Adrift edustaakin sitä kaikkein sameinta aamupalamehujen kastia. Hyvin jyhkeää sameutta nimittäin on tarjolla. Citralla ja Nelson Sauvinilla humaloitu IPA on vahvuudeltaan seiskapinnainen eli aikalailla oman suun mukaisen optimin tasolla. Onhan tämä nyt kerrassaan herkullinen keitos.

Vitamin Sea Alone And Adrift

Nyt on kyllä oikeasti mehukkaan samea ilmestys. Heiseintä päätä mitä itselle on IPA-maailmassa vastaan tullut. Tuoksu on runsas, täynnä tropiikin sävyjä. Mangoa, persimonia, sitrusta, limen kuorta ja ehkä vähän mandariiniakin. Kuiva, mutta mehukas, vähän valkoviintäkin.

Maku on erinomainen. Passion, kevyt mango, persimon, aprikoosi ja runsas sitruuna toimivat vetureina. Taustalla limen ja appelsiinin kuorta, lopussa kuivaa valkoviinimäisyyttä, kevyttä tropiikkihumalten karheuttakin. Hyvää mehua, oikein hyvää.

Pisteet: 41/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti