sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Little Willow Best Friends

Little Willow Best Friends

Lisää uusia panimotuttavuuksia sumeiden sävyjen maailmasta. Little Willow ponnistaa Connecticut-joen liepeiltä, Springfieldin yläjuoksulta. Suurkaupungeista lähimpänä näyttäisi sijaitsevan Boston, jonne matkaa maanteitse kertyy hieman alle kaksisataa kilometriä.

Verkkomalliseen ostoskoriini nousi tölkillinen sympaattisesti nimettyä ja kuvitettua Best Friends -olutta, joka näkyy tyypitetyn Double Dry Hopped Double New England IPAksi. Humalina keitoksessa Citra, Citra Cryo ja Rakau. Vitamiineja 8% verran. Helkutin hyvää muuten…


Little Willow Best Friends

Sysisamea, Vitamin Seatakin ehkä utuisempi ilmestys. Tuoksu on todella runsas, silti raikas ja aromirikas. Tuore sitruksisuus on vahvasti esillä, samoin passion, aprikoosi ja paraguayo.

Maku on hyvin trooppinen. Sitrusvyöryä seuraa mehukas, mutta makeutta karttava passionin, mangon, paraguayon ja persimonin aalto. Limen kuorta, appelsiiniakin löytyy. Moniulotteinen, silti nopeasti lasista hupeneva terveysmehu. Ei turhaa makeutta, vaikka muhevuutta löytyykin. On nämä vain kovia.

Pisteet: 42/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti