sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Two Tribes Blitzed Breakfast Pale

Two Tribes Blitzed Breakfast Pale
  • Tyyli: American Pale Ale
  • Alk.%: 5,5
  • Panimo: Two Tribes, Kings Cross, Englanti
Kylmän sodan aikaisia viboja nimessään henkivä Two Tribes oli monien Pien-maahantuontien tavoin vielä maistamaton tuttavuus, joten värikkään ruutupaperinen aamiaisolut lienee tässä kohtaa paikallaan. Äskettäin arvioissa piipahanut Cool Head -kollabo on toki myös jo listattu, mutta Blitzed ehätti maistojärjestyksessä sen edelle - jutun julkituonti vain vähän viivästyi.

Breakfast Paleksi tyypitetyn tuotteen idea juontaa juurensa aamiaispöydästä, sillä sen valmistuksessa on käytetty aamupuurokauraa. Maustepuolelta taas löytyy mehukasta passionhedelmää, jonka trooppista tenhoa täydennetään sopivalla annoksella Citraa ja Idaho7:aa. Voilá, nestemäinen hedelmäsalaatti on valmis ja päivä voi alkaa. Tai jatkua. Ihan miten vaan.

Two Tribes Blitzed Breakfast Pale
Oranssinen, vaaleahko ja haaleahkon läpinäkymätön. Tuoksu vahvasti passionin sävyttämä, hedelmäisen karkea ja trooppinen. Aromia, mehumaisuutta ja osin märkää tropiikkia siis piisaa.

Maussa trooppista hedelmää, sitrusta ja reilusti passionia. Vähän karkea, kuten hedelmätuunatut aromipommit useammin ovatkin. Runsas hedelmälataus surffailee mehuisan hedelmälihaisuuden ja karkeamman pellittimäisyyden välille asettuvilla aalloill.a Aika kiva ja varmasti loma-aamiaisestakin menevä tai sitä tukeva tuote.

Pisteet: 37/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti