torstai 13. helmikuuta 2020

Whiplash Body Riddle Pale Ale

Whiplash Body Riddle Pale Ale
  • Tyyli: American Pale Ale
  • Alk.%: 4,5
  • Panimo: Whiplash, Kildare, Irlanti

Paavolasta löytyi taannoin myös muutama whiplashilainen. Rollover oli tuttuun tapaan pakko-ostos ja sen kaveriksi nappasin tämänmoisen Body Riddle Pale Alen. Hyvin vaalea, hivenen  vehnääkin kantava on humaloitu Galaxyn, Lemondropin, Simcoen ja Ekuanotin voimin.

4,5-prosenttinen olut on suunniteltu varsin kevyeksi ja raikkaaksi, hyvin sessioitavaksi kokonaisuudeksi eli olueksi, jollaisia on nyt tehtailtu nimekkäiden tekijöiden toimesta kasvavissa määrin. Body Riddle ei kuitenkaan edusta sitä mehukkainta ja kaikkein trooppisinta päätä, vaan nojaa pelkistetympään, vähän riisuttuunkin suoraviivaisuuteen. Kokonaisuutena se on kyllä varsin linjansa mukainen, mutta samalla kaikki keveytensä aspektit huomioiden turhankin yksipuolinen.
Our interpretation of a modern American Pale Ale - Body Riddle arrives at near pilsner straw colour from its minimal malt base of Floor Malted British Pale Malt, Carapils and Wheat Malt so as not to crowd a busy bright hop bill of Lemondrop, Galaxy, Simcoe and Ekuanot hops. As per our usual delivery we’ve packed this one out with a nose of lemon rind, passionfruit, grapefruit juice and fresh piney goodness that follows through to a silky soft, sessionable body.

Whiplash Body Riddle Pale Ale
Haalean vaaleankeltainen, sameanlainen ja runsaan vaahdon kruunaama olut. Sitrushedelmien johdattelema tuoksu on mukavan raikas, vaaleaa trooppisuutta hieman antava, mutta myös aika kevyt.

Maku on voimakkaampi, aika suoraviivainen ja lopussa napakan sitruunainen, greippisärmäinenkin. Sitrushedelmät tahdittavat hyvin vaaleaa, kuivanlaista ja kepoisen raikasta makua. Ei sinällään hassumpi, mutta jää vähän yksipuoliseksi.

Pisteet: 33/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti