sunnuntai 23. elokuuta 2020

Track Intrinsic Space

Track Intrinsic Space

Manchesterilainen Track Brewingkin on ollut tähän saakka maistamatta, mutta kesälomalla sekin puute tuli korjattua. Panimohan kuuluu niiden modernien tyylien britittekijöiden arvostettuun kaurakermaan, joiden tuotteisiin kannattaa tarrata kiinni aina tilaisuuden tullen. Näin olen antanut itseni ainakin ymmärtää ja kyllähän tämä Stratalla tyystin tykitetty, odotetun samea ja aromirikas Instrinsic Space kovasti tuota ajatelmaa haluaa annillaan tukea.

Toimivaa tekemistä ja maistuvaa jatkoa jo aika pitkäksi venyvälle NEIPA-oluiden kehulistalle. Mutta, haters gonna hate ja se on heidän ongelmansa…

Strata + Strata + Strata = Absolute Joy!
Intrinsic Space is a Single Hop IPA that highlights one of our favourite new Hops (see above). Bringing all it's grapefruit & ripe orange to the forefront this IPA is seriously crushable.

Track Intrinsic Space

Haalean vaalea, ananasmehuisa, sysisamea olut valkealla vaahdolla. Aika smoothia. Tuoksu on odotetun mehukas, aprikoosisen trooppinen, sitruksinen, limetinkuorinen, mangoa ja papaijaa kylvävän runsas. Ja ananasta. Ananas kuuluu NEIPAan. Ainakin humala-aromina.

Maku on mainio. Ananaan kun kerta tuoksussakin keksin, tuntuu se nousevan maun pääväriksi. Mangoa, aprikoosia, appelsiinia, sitrusta ja jonkin vastaavan raastettua kuorta. Pomeranssi tulisi ensimmäisenä mieleen. Mehukas, aromaattinen, suussa aika muheva. Hieno NEIPA pitkän jonon jatkoksi.

Pisteet: 39/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti