tiistai 18. elokuuta 2020

LIC End-2-End

 
LIC End-2-End
  •  Tyyli: India Pale Ale
  • Alk.%: 7,0
  • Panimo: LIC Beer Project, Long Island City, New York, USA

Longislandilainen LIC vakuutti ensikosketuksillaan (Higher Burnin’ ja Coded Tiles) allekirjoittaneen, joten en empinyt lainkaan kun uutta purkkia sattui vastaan tulemaan. End-2-End näkyy kirjautuvan interneteissä End-to-End -nimen alle, mutta mennään blogissa nyt etikettiin painetun sanan mukaan. Näkyy ulkomuoto jossain vaiheessa vaihtuneen ja numeerinen määrä samalla ilmestyneen loppujen keskuuteen.

Kyseessä on seitsenpinnainen, hieman utuinen IPA. Valitettavasti se ei yllä lähellekään panimolta aiemmin maistamieni juomien tasoa. Törpön ikää on paha lähteä ilman merkintöjä arpomaan, mutta voi hyvinkin olla ettei aivan tuoreesta jenkkituotteesta ole kyse. Mene ja tiedä, mutta eipä tuo humalakirjon luvattu appelsiinimaisuus ja hunajamelonisuuskaan niitä omaan makuun miellyttävimpiä hedelmämakuja ole. Ei joka tapauksessa iske nyt yhtään.

An inviting, tropical nose leads to palate bursting with flavors of hop driven orange and honeydew melon rind. Light bodied crushable IPA. Clean finish with subtle bitterness.

LIC End-2-End

Sameahko, vaaleankeltainen olut valkealla vaahdolla. Tuoksu on sitruksinen ja vähän saippuainen. Yllättävän koruton, mutta ihan toimiva kuitenkin.

Maku on "ihan jees". Ei sitä hekumaa, mitä LICiltä on aiemmin saanut lasiinsa. Sitrusvetoinen edelleen, vähän heinäinen, vaalean trooppinen ja hunajameloninen. Mutta on vähän pliisu. Ei iske, ei sillä tasolla, mitä tässä lajissa on jo aika yleismaailmallisesti tarjolla. Keskitien tapaus, mikä ei enää riitä säväyttämään, vaikka ihan ok ja hörpittävä olut muutoin onkin. Trendi on armoton. Ja jenkkituotteen kohdalla varmaan aikakin...

Pisteet: 32/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti