tiistai 13. heinäkuuta 2021

Stallhagen 24/7

Stallhagen 24/7

  • Tyyli: Session IPA
  • Alk.%: 2,8
  • Panimo: Stallhagen, Godby, Suomi

Stallhageniakaan ei ole pariin vuoteen tullut lasissa käytettyä, joten kauppoihin alkukesän aikana saapunut, ympäripyöreään sessiokäyttöön kohdennettu ja elintarvikevahvuinen (2,8%) 24/7 lähti heräteostoksena testiin. Cascadella ja Rakaulla humaloitu (25 EBU), kepeä ja kohtuuhintainen olut kilpailee eittämättä samassa segmentissä Laitilan mainion Pale Alen kanssa, joten tällaiset tarjonnan levennykset tulee kyllä testattua ihan mielellään, tuota laitilalaista kun tulee aika harvakseltaan omissa vakiokaupoissa vastaan.

Alkuun vaikuttaakin, että ihan kohtalaisen vastaparin godbyläiset ovat liikkeelle saattaneet, mutta mitä pidemmälle tölkki etenee, tuntuu se koko ajan tasapaksummalta ja tasapaksummalta vedokselta. Loppuviimein aika hillityksi ja kepoiseksi panostukseksi 24/7 jää, eikä tästä ainakaan omaan käyttöön sen pitkäikäisempää tuttavuutta pääse muodostumaan.


Stallhagen 24/7

Komea on tölkin narahdus jo hiljentyneessä kesäillassa. Kaikui varmasti naapureiden korviin saakka. Kaunista ääntä seuraa hyvin runsaasti vaahtoava, vaaleankeltainen ja melko kirkas olut.

Tuoksu on aika raikas, pääosin sitrusmainen, hieman vaalean maltainen. Ajan mittaan aromit ja raikkaus tasaantuvat tasapaksummaksi.

Maku on ihan ok. Aika kepeä, sinällään raikas ja mukavan sitruksinen. Hieman maltaisuutta, lopussa yrttisyyttä ja vähän mausteisuuttakin. Ei omaan suuhun Laitilan Pale Alen veroinen, vaikka helppoa ja ihan juotavaa tämäkin on. Jää ehkä kokonaisuutena turhan ohkaiseksi ja vähäeleiseksi. Tuskin tulee palattua aiheen pariin uudestaan.

Pisteet: 26/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti