perjantai 10. helmikuuta 2023

Moersleutel Azacca x7

  • Tyyli: New England Double IPA
  • Alk.%: 8,0
  • Panimo: De Moersleutel, Alkmaar, Hollanti

Konttorin hanoista löytyi alkmaarilaista sumukaljaa, jossa pääosaa näyttelee sen seitsemällä sortilla taivuteltu Azacca. Moersleutelin x7-sarjan ideanahan on tykittää tupla-NEIPAan sinkkuhumalaa seitsemällä eri tekniikalla. Se, mitä kaikkia humalan olomuotoja ja lähestymistapoja tuo kaiken kaikkiaan kattaa, on minulle mysteeri, mutta humalaa mausta joka tapauksessa löytyy ja sitä on riittävästi. Erittäin hyvää rymistelyä on taas tarjolla. Näkyypä tätä saavan purkitettuna mallina Alkostakin.

Last year we used 7 different techniques of adding hops to the IDAHO-7x7 which gave their own unique mark on the beer. We had so much fun engineering and creating it, we figured we should do a series of beers where we use the 7 techniques but use different hops to showcase. The first taking the stage is Azacca. This hop has a bright and refreshing aroma with juicy mango, tropical fruits, and citrus. Due to its high content of alpha acid this hop creates a good amount of bitterness in this beer. Discover the full potential of Azacca, cheers!

 

Moersleutel Azacca x7

Samean mehukas olut runsaalla, kestävällä vaahdolla. Varsin nätti näky. Tuoksu on todella trooppinen, varsin sitrusvetoinen ja aromirikas. Matkassa on myös mangoa, ananasta ja ehkä tuoretta havuisuuttakin.

Maultaan olut on sopuisan mehukas, runsaan aromaattinen olut sitrusvetoisin tropiikin tunnelmin. Mehukusta mangoa ja aprikoosia, kevyempää ananasta sekä sitrusta ja limenkuorta makukiemuiroissaan esittelevä olut on todella helposti kaadettava runsaasta mitoituksestaan huolimatta. Tosi hyvä.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti