tiistai 21. helmikuuta 2023

Hangaround & Nobody Hops! We Did It Again

Hangaround & Nobody Hops! We Did It Again

Hangaround & Nobodyltä ei olekaan hetkeen tullut uusia tuotteita markkinoille, mutta nyt kevään mittaan asia tulee kuulemma korjaantumaan useammankin uutuuden voimin. Ensimmäisenä jakeluun pääsi tämä meitä Britney-faneja kovasti puhutteleva Hops! We Did It Again, jonka tyylilajiksi on valikoitunut tietenkin sumukaljoittelu. NEIPAstahan jyväskyläläiskaksikko on opittu tuntemaan, vaikka muistajat muistaa tekijöiden erinomaiset alkuaikojen witbieritkin.

H!WDIAn kantavana voimana toimii avokätinen Mosaicin, Galaxyn ja Azaccan kylvettäminen, minkä makupuolelta kyllä huomaa. Uugeen laitteilla tuttuun tapaan mestaroitu kokonaisuus on oivallista jatkoa totutun varmaotteiselle NEIPA-linjalle ja taas yksi muistutus siitä, että tyylilaji istuu hyvin taituroituna myös kauppavahvuuksiin.

Juoman jakelu käynnistyi tällä viikolla, joten se ilmaantunee kauppoihin lähipäivien tai viikkojen aikana. Omani sain tekijöiltä maistiaisena, mutta kyllähän tätä pitää omallakin rahalla hakea, jahka vastaan sattuu. On hyvä.

Hangaround & Nobody Hops! We Did It Again

Todella samea, haalean vaaleankeltainen olut nätillä vaahdolla. Tuoksu on hieno, runsaan aromaattinen ja hieman parfymaattinenkin. Humalaa on ja paljon, jopa aina kevyeen karheuteen asti saatettuna. Runsaan trooppispainotteinen, mutta pääväriltään monipuolisen sitrushedelmäinen kuitenkin. Mangoa, papaijaa ja persikkaa, jotka tukevat limen kuorta, mandariinia ja hieman greipin vivahteistakin iloittelua.

Maku on hieno. Jotenkin todella raikas, silti runsaan hedelmäinen, tuoreen trooppinen. Alussa mango, papaija, persikka ja joku eksoottisempi guava tai mikä lie (heitin hatusta kun en tiedä) hedelmä pääsee hyvin esiin. Pian ylitse puhaltaa kuitenkin sitruksen, limen ja appelsiinin kuoren sekä pirteän greipin sävyttämä aalto. Humalaa on aromipuolella ns. tarpeeksi. Jälkimaku on hieman karhea, muttei mitenkään juotavuutta verottavasti.

Äkkiseltään uskaltaisin veikata kaksikkomme rennoimmalla kädellä humaloiduksi keitoksi tai ainakin hyötykasvista on saatu todella paljon irti. Tästä huolimatta tasapaino ei ole jäänyt huomiotta ja näinpä Hops We Did It Again on erinomaista jatkoa kiertolaisduon sumukaljalinjalla. Tekivät sen taas.

Pisteet: 38/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti