maanantai 23. joulukuuta 2013

Olutkellarin joulurauhan julistus

On aika hiljentyä pariksi päiväksi jouluherkkujen ääreen. Pukkikin jo pikkuhiljaa lastailee rekeään Korvatunturilla karauttaakseen porovaljakkonsa johdattamana Alaskan yötaivaalle ja sieltä tasaista tahtia kohti itäisempiä pituuspiirejä. Tänäkään jouluna ei jää torppaa käymättä, älä siis ole huolissasi - pukki kyllä tietää missä asut! Olethan ollut kiltti..?

Olutkellarissa joulu on hiljentymisen aikaa, pitopyödän antimista nauttimisen ja yhdessäolon juhlaa. Päänäytöshän on vasta huomenissa, mutta haluan toivottaa hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa kaikille lukijoilleni - teitä onkin ollut ilahduttavan paljon! Yhteinen taipaleemme jatkuu taas joulun jälkeen entistä ehompana. Kiitän myös blogistia paketein ja jouluntoivotuksin muistaneita - vuoden aikana on matkaan kertynyt hurjan paljon uusia, mukavia tuttavuuksia!

Mutta nyt kellarin ovet sulkeutuvat ja kanava hiljenee, nauttikaa tästä hiljaisuudesta ja tehkää hyvin. Kulunut vuosi paketoidaan tammikuun puolella blogin vuosipäivän tienoilla... katsotaan mitä keksitään!

Rauhaisaa joulua ja maistuvaa olutvuotta 2014 kaikille tasapuolisesti!

J-P "le Bier Baron",
Olutkellari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti