maanantai 18. maaliskuuta 2019

Old Nation Cart Horse


Old Nation Cart Horse

Old Natioinin työheponen oli sitten se ”THE” NEIPA, joka meikäläisen panimon kolmesta testatusta hypepommista onnistui vakuuttamaan. Eihän se M-43 tai eritysesti Boss Tweedikään heikkoja olleet, mutta kyllä Cart Horse vain aika selkeästi näistä edukseen esiintyy. 60:n IBUn voimin viettelevä, samea ja runsaan mehukas olut tunnettiin aiemmin nimellä Boxer, mikä tähän painokkaan mahtailevaan tunnelmaan hienosti sopisikin.

Ei kai tässä kummempia, todella hieno ja osuva samean tyylisuunnan IPA. Tölkki antaa vinkkiä pohjamujun suhteen, mutta itse päädyin jättämään ne isoimmat osuudet pois lasistani. Melko muhevaksi tuo neste silti näyttää äityvän.


Todella samea, suorastaan hedelmälihaisalta näyttävä olut, jossa keltainen pohjaväri saa jo kevyttä punaruskaakin mukaansa.

Tuoksu on hyvin hedelmäinen. Hyvin hedelmäinen. Mango, aprikoosi, papaija ja ananas. Persikka, persimon, sitrus, greippi ja kiivi. Sulavaa ja mehukasta.

Muheva on makukin. Todella runsasta ja mehukasta hedelmää tuoksussa mainittujen satokasvien muodossa. Aromaattinen tunnelma kiehtoo syvyytensä voimin ja maalaa kieltämättä kauniin kuvajaisen tarjonnallaan. Lopetus on vähän karhea, edelleen hedelmäinen ja hennon katkerakin. Sameus myös tuntuu, eli aromaattisuudesta huolimatta poljento ei ole kepeintä mahdollista. Ei haittaa, toimii perhanan hyvin.

Parasta antia, mitä Old Nation on tähän mennessä minulle tarjonnut.

Pisteet: 40/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti